Het Park van de Fushouindustrie, Shanghu-Stad, Changshu-Stad, Jiangsu-Provincie, China
Thuis

CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD

Van goede kwaliteit De Planken van het supermarktmetaal voor verkoop
Van goede kwaliteit De Planken van het supermarktmetaal voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD

1 2 3 4 5
CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD
Hongdafabriek Hongdafabriek HONGDA-Workshop HONGDA-Workshop HONGDA-Workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : Hongda
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 30000000-40000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 40% - 50%
Certification:: CE, ISO

De opstelling in 2002, Van Bedrijfs changshu Hongda Materiaalco., Ltd heeft zich als ontwerp en opbrengst gedreven bedrijf op het gebied van supermarkt het opschorten, opslag het rekken systeem, controletellers en relevante toebehoren geplaatst.

In de loop van de jaren, evolueerde Hongda als fabrikant belast met kleinhandels en opslagmarkt. Na jaren van ontwikkeling, worden wij één van de meest professionele fabrieken in China in deze lijn, met gebied van ongeveer 32600 vierkante meters, en ongeveer 300 werknemers. CNC de machine, de laser-scherpe machine en de rollende machine zijn geïntroduceerd en drie lijnen van de poederdeklaag zijn goedgekeurd om aan diverse eisen van klanten te voldoen.

Met de inspanningen van al personeel, zijn onze producten uitgevoerd naar meer dan 100 landen en de gebieden, genoten wereldwijd zeer van goede reputatie. Vorig jaar, is onze jaarlijkse omzet rond 30 miljoen ons dollars. Wij hebben ISO9001, ISO14001, Ce-certificatie overgegaan.

Altijd eerst aanhangend het principe van „Kwaliteit“, worden wij totaal toegewijd aan de tevredenheid van bereikende klanten met onze betrouwbare producten aan concurrerende tarifering. Oprecht welkom u om met ons voor de bloeiende toekomst samen te werken!

Contactgegevens
CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Kevin Chai

Tel.: +86 158 5151 6504

Fax: 86-512-52435937

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)