Het Park van de Fushouindustrie, Shanghu-Stad, Changshu-Stad, Jiangsu-Provincie, China
Thuis

CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Wat Kwaliteitscontrole is

De kwaliteitscontrole is een proces waardoor zaken tot doel hebben om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit wordt gehandhaafd of met of verminderd of nul fouten gehandhaafd. De kwaliteitscontrole vereist de zaken om tot een milieu te leiden waarin zowel het beheer als de werknemers voor perfectie streven. Dit wordt gedaan door personeel op te leiden, dat benchmarks voor productkwaliteit, en het testen producten creeert om statistisch significante variaties te controleren.

 

Een belangrijk aspect van kwaliteitscontrole is de totstandbrenging van duidelijk omlijnde controles. De deze controleshulp standaardiseert zowel productie als reacties op kwaliteitskwesties. Beperkend ruimte voor fout door te specificeren welke productieactiviteiten moeten worden voltooid waardoor het personeel de kans vermindert dat de werknemers in taken zullen worden geïmpliceerd waarvoor zij geen adequate opleiding hebben.

 

Het OPSPLITSEN van Kwaliteitscontrole

De kwaliteitscontrole impliceert het testen van eenheden en het bepalen van als zij binnen de specificaties voor het eindproduct zijn. Het doel van het testen is om het even welke behoeften aan correctieve acties in het productieproces te bepalen. De goede kwaliteitscontrole helpt bedrijven verbruikersvraag voor betere producten ontmoeten.

 

Kwaliteit het testen impliceert elke stap van het productieproces. De werknemers beginnen vaak met het testen van rawmaterials , trekkrachtsteekproeven van volgens de productielijn en testen het afgewerkte product. Het testen in de diverse stadia van productiehulp identificeert waar een productieprobleem voorkomt en de remediërende stappen het vereist om het in de toekomst te verhinderen.

 

De kwaliteitscontrolemaatregelen hangen van het Product af

De kwaliteitscontrole zaken gebruiken is hoogst afhankelijk van het product. Bij voedsel en drug productie, omvat de kwaliteitscontrole het verzekeren het product de zieken geen van de consument maakt, zodat voert het bedrijf het chemische en microbiologische testen van steekproeven van de productielijn uit. Omdat de verschijning van voorbereid voedsel de waarneming van de consument beïnvloedt, kunnen de fabrikanten het product volgens zijn pakketaanwijzingen voor visuele inspectie voorbereiden. Bij de automobiele productie, werken de kwaliteitscontrolenadruk op de manier die de delen samenpassen en op elkaar inwerken en het verzekeren van motoren regelmatig en efficiënt. In elektronika, zou het testen het gebruiken van meters kunnen impliceren die de stroom van elektriciteit meten.

 

De rol van Kwaliteitscontroleinspecteurs

De kwaliteitscontroleinspecteurs beschermen de consument tegen producten met gebreken en het bedrijf van schade aan zijn reputatie toe te schrijven aan inferieure productieprocessen. _als het de testen proces openbaren kwestie met het de product, de de inspecteur hebben de de optie van be*vestigen het de probleem zelf, terugkerenen het de product voor reparatie of etiketteren het de product voor verwerping. Wanneer de kwesties zich voordoen, brengt de inspecteur supervisors op de hoogte en werkt met hen om het probleem te verbeteren.

Certificaten
 • CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD

  Standaard:ISO 9001:2015

  Uitgiftedatum:2017-10-13

  Vervaldatum:2020-10-22

 • CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD

  Standaard:ISO 14001:2015

  Uitgiftedatum:2017-10-13

  Vervaldatum:2020-10-22

 • CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD

  Standaard:OHSAS 18001:2017

  Uitgiftedatum:2017-10-13

  Vervaldatum:2020-10-22

 • CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD

  Standaard:CE - SUPERMARKET SHELVING

  Uitgiftedatum:2016-09-26

  Vervaldatum:2021-09-25

 • CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD

  Standaard:CE - WAREHOUSE RACK

  Uitgiftedatum:2016-09-26

  Vervaldatum:2021-09-25

Contactgegevens
CHANGSHU HONGDA BUSINESS EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Kevin Chai

Tel.: +86 158 5151 6504

Fax: 86-512-52435937

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)